Demontaža i montaža nameštaja - Beograd

Zašto demontaža i montaža nameštaja?

Bezmalo svaka selidba u Beogradu zahteva demontažu i montažu nekog dela nameštaja. Jednostavno neke delove namešaja iz vašeg stana je nemoguće izneti, a samim tim i preseliti na novu adresu bez rastavljanja istih, pa evo i jedan primer: Zamislite samo jedan ogroman plakar u hodniku od 5 metara dužine, a plakar je do plafona, nekih 2.80 m visine (po standardu) i prostire se celom dužinom hodnika. Da li je moguće takav deo nameštaja izneti i preseliti bez prethoddne demontaže? PA NARAVNO DA NIJE!

Demontaža plakara i ormana

Iako će vam delovati kao lako posao, verujte nije uopšte. Dok samo ispraznite plakar i složite sve sitnice, tako da se ne polome, prodje vam pola dana. Naš tim to radi godinama i za pakovanje za koje Vama ode pola dana, naš stručni i uvežban tim to obavi za manje od pola sata. Zatim stolar započinje stučno rastavljanje plakara, ili ormana koji če takodje stručno sastaviti nakon selidbe, a ostala ekipa iz tima će postaviti plakar na mesto koje vi želite, ili gde vam je dekorater rekao da stavite. .

selidbe

Profesionalni stolar za demontažu i montažu nameštaja.

Prepustite demontažu i montažu nameštaja profesionalnom stolaru koji je za stalno zaposlen kod nas i po potrebi ide sa nama na svaku selidbu u Beogradu. Iako demontaža deluje kao lak posao koji ćete obaviti očas posla, nije baš tako. Prilikom nestručne demontaže uvek može da dodje do pucanja odredjenih delova nameštaja, pa je tako oštećen i polomljen nameštaj vrlo teško posle montirati, a i neće izgledati kao u prvobitnom stanju. Ponekad sama popravka polomljenog nameštaja može da bude vrlo skupa i neisplativa, pa se često dešava da se takav nameštaj jednostavno baci na otpad. Naš stolar ima sav neophodan alat za stručnu demontažu i pripremu za selidbu i montažu nameštaja nakon preseljenja.