Skladištenje robe, stvari i nameštaja

Beograd selidbe - Usluga skladištenja nameštaja i stvari

Naše skladištenje je savršena kombinacija pristupačnog, fleksibilnog i pouzdanog. Naše cene su najkonkurentnije u industriji - Selidbe Beograd! Bez obzira da li trebate boraviti mesec dana ili više, naši skladišni prostori su dostupni na kratak ili duži rok. Takođe imamo razne veličine, od jednog ormara do sobe visine 2 metra, širine 3 metra i dužine 5 metara. Možete biti sigurni da će vaši predmeti biti dobro zbrinuti. Naše skladište sadrži privatne sobe, a naš objekat ima obezbeđenje 24/7 i klimatizovan je.

 • 1
  15 prostoija za skladištenje

  Sa preko 15 različitih veličina prostorija, imaćemo prostor koji savršeno odgovara vašim potrebama. Tako nećete morati svaki mesec trošiti novac na preveliku prostoruju. Razgovarajte sa jednim od naših prodajnih profesionalaca da biste saznali koja je skladište najbolja za vas.

 • 2
  Deo stvari stavite u skladište

  Sad kad ste odlučili da investirate u skladišni prostor, šta biste trebali staviti unutra? Na vašu sreću, proveli smo puno vremena razmišljajući o tome, zapravo godinama. Naše iskustvo sa skladištenjem dalo nam je ideju o tome kakve stvari ljudi najbolje ostavljaju u svojim jedinicama za skladištenje.

 • 2
  Nadzor skladišta 24/7 365 dana

  Naše skladište se prati 24/7 od strane modernih i savremenih sigurnosnih sistema. Vaša imovina je u sigurnim rukama. Uslovi su optimalni za kratkotrajno ili dugoročno skladištenje, u čistom, bezbednom okruženju. Uvek smo srećni što vidimo klijente koji se vraćaju. Iskusite razliku sa timom za profesionalne selidbe