Zaštita i pakovanje stvari - Selidbe Beograd

Profesionalno pakovanje najbolje firme za selidbe u Beogradu!

Postali smo kompanija koja ima najviše selidbi u Beogradu tako što smo bili najsigurniji i najefikasniji. Kako? Savladali smo način profesionalnog pakovanja i zaštite stvari i nameštaja. Kako to pravilno uraditi uključuje upotrebu najboljih materijala, pravilno planiranje naših profesionalnih radnika za selidbe u Beogradu! Čak i pre nego što krenete, naši radnici za selidbe pregledaju vaše predmete i razvijaju prilagođeni pristup načinu pakovanja. Koji su materijali potrebni za svaku stavku, na primer. Tako se krećemo pametno i sigurno i neometano vas dovodimo do vašeg novog doma. Da biste saznali više o tome kako pristupamo pakovanju, pogledajte naše savete za pakovanje i kako spakovati čaše za vino.

Agencija Beograd selidbe koristi samo najbolje materijale za pakovanje, visokokvalitetnu ćebad, kutije i trake. Takođe koristimo teške sanduke za duže terene ili međunarodne selidbe.

 • 1
  Specijalna pakovanja i priprema

  Unapred planiramo svaki posao pakovanja i donosimo specijalizovani materijal. Za svaki predmet koristimo posebne postupke - lampe idu u posebne kutije, dušeci se ubacuju u posebne vreće, a televizori sa ravnim ekranom imaju posebne postupke pakovanja

 • 2
  Duplo pakovanje i zaštita

  Dvostruko umotavamo vaše predmete kako bismo ih zaštitili za duži boravak. Dodajte posebnu zaštitu kako biste osigurali da će ostati u odličnom stanju onoliko dugo koliko vam je potrebno da se čuva. Umotavamo vaše predmeta kako bismo ih zaštitili od nakupljanja prašine.

 • 2
  Drvene kutije - Gajbe

  Drvene kutije izrađujemo u našoj drvnoj radnji koja se nalazi u Zemun Polju. Naše gajbe napravljene su kako bi se osiguralo da su savršeno prilagođene vašim antikvitetima, lusterima, likovnim umetnostima, skulpturama ili bilo kojim predmetima kojima je potrebna posebna briga u toku selidbe u Beogradu

Predmeti koji se teško spakuju uvek su uključeni u deo našeg standardnog paketa za selidbe. Iz iskustva znamo da je bolje te stvari prepustiti profesionalcima, pa uvek vodimo računa o stvarima poput televizora, elektronike, lampi, umetničkih dela, malih ogledala i skulptura, predmeta od stakla ili mermera i sve odeće koja visi na ofingerima..

Novi elementi dodani u pakovanje dragocenih predmeta

alternative

Možemo spakovati ceo vaš dom, nekoliko kutija ili vaše najvrednije predmete. Naše metode pakovanja i visokokvalitetni materijali za pakovanje koje koristimo posebno se podudaraju sa svakom od vaših stavki..

Želite da neke stvari pričuvamo za VAS?

Pokupićemo vaše predmete sa vašeg kućnog praga i dostaviti ih u naše sigurno skladište u Beogradu, gde će se bezbedno čuvati onoliko dugo ili koliko god želite. Samo nam javite kada vam zatrebaju vaše stvari i mi ćemo ih odneti u vreme koje vama odgovara.